Jordskokkepizza

Pizzabund 2-3 stk

3 dl lunken vand
2 tsk salt
15 g gær
50 g jordskokmel, fra Kikkenborg Food.
450 g pizzamel

Sådan gør du:

Salt og gær opløses i vandet. Jordskokmelet hældes i vandet, der røres rundt og det hviler i 5 min.

(Jordskokkemel har den bedste effekt, hvis det får mulighed for at suge væsken til sig, inden melet kommes i)

Pizzamel og olie tilsættes væsken og røres 6-10 min i røremaskine eller æltes i hånden.
Dejen hæver til dobbelt størrelse ca. 2 timer.

Ovnen varmes op til fuld varme ca. 300 grader.
Dejen deles i 2-3 stykker og rulles ud på et meldrysset bord, til det bliver en tynd bund.

Forslag til fyld:
Rød eller grøn pesto, tynde kartoffelskiver der er vendt i olie, hvidløg og salt, drys med parmesan eller mozzarella ost.

Pizzaen bages på stenplade midt i ovnen i 8-10 min.

Du har nu en meget lækker velsmagende Pizza, som mætter utrolig godt.

Velbekomme!

kikkenborgfood logo
Jordskokkemel

300 gr. jordskokkemel i pose

Vores jordskokkemel kan du købe hos os.