jordskokke ikoner
mad med sund fornuft

Jordskokker på menuen

Mad med sund fornuft

kikkenborgfood logo

Jordskokkemel og tørrede jordskokker

Jordskokker er en ofte overset delikatesse, men de knudrede knolde smager fabelagtigt i såvel supper som i form af tilbehør til vildt eller andet kød. De smager også godt som chips.

Jordskokkemel

300 gr. jordskokkemel i pose

Vores jordskokkemel kan du købe hos os.

Jordskokkechips

250 gr. tørrede jordskokker i pose

Vores tørrede jordskokker kan du købe hos os.

Jordskokke færdigretter

Jordskokker er en ofte overset delikatesse, men de knudrede knolde smager fabelagtigt i såvel supper som i form af tilbehør til vildt eller andet kød. De smager godt som chips

risotto med jordskokker færdigret
Risotto med jordskokker og svampe
- basis variant

Lækker risotto med jordskokker og svampe. Basisvariant uden ekstra ingredienser – kun den gode smag af jordskokker. Basisvarianten kan anvendes som den er, eller man kan selv tilsætte, hvad man ønsker af grønsager.

Risotto med jordskokker og svampe
- nordisk variant

Lækker risotto med jordskokker og svampe. I en nordisk variant med ramsløg og løvstikke. Indeholder 23% jordskokker, hvilket giver den dejlige jordskokkesmag.

Risotto med jordskokker og svampe
- italiensk variant

Lækker risotto med jordskokker og svampe. I en italiensk variant med tomat, paprikaflager og hvidløgsgranulat. Indeholder 23% jordskokker, hvilket giver den dejlige jordskokkesmag.

Risotto med jordskokker og svampe
- krydret variant

Lækker risotto med jordskokker og svampe. I en krydret variant med fennikel, chili og sort hvidløg. Indeholder 23% jordskokker, hvilket giver den dejlige jordskokkesmag.

Nordisk pesto med jordskokker

Prøv denne uimodståelige pesto, som er super god til tapas. I vores egen formulerede pesto er der et indhold af jordskokker på 33%. Det giver en god smag og et højt indhold af kostfibre. færdigblandes med vand og olie.

Instant jordskokkesuppe

I vores egenudviklede jordskokkesuppe, får man en lækker instant jordskokkesuppe, som blot skal røre op i noget kogende vand. En perfekt suppe, som vil give glæde uanset om man er på camping, derhjemme, fisketur, jagt, cykling, sejllads el. vandring m.m.

Jordskokkesuppe

Perfekt til kolde aftener

kikkenborgfood logo

Find nærmeste forhandler

Vi arbejder stadig på at udbrede vores lækre færdigretter med jordskokker til så mange forhandelere som muligt.